čtvrtek 20. listopadu 2014

Gagliardi - nová značka na našem trhu

Značka Gagliardi ztělesňuje nadčasovou přitažlivost s osobitým středomořským vkusem.

Uvádíme tuto tradiční módní značku na náš trh, je to něco co tu dosud nebylo! Špičková kvalita materiálu a zpracování za rozumné ceny- okuste klasickou Italskou krejčovinu! Více v našem e-shopu www.luxusni-moda.cz/gagliardi

Vyznačuje se bohatou paletou barev. Značka elegantně kombinuje moderní módu: nižší ceny, sezónní odstíny barev a rozmanité textury s klasickou módou: kvalita luxusní materiálu a řemeslného zpracování na nejvyšší úrovni! Výsledkem je jedinečnost v pánského módě: velmi kvalitní designové zboží za rozumné ceny.

Esteticky zajímavý projev značky je dán uznáním jemné italské krejčoviny. Společenský charakter si značka vybudovala díky svým dlouholetým přátelům, známým jako "il Gagliardi", kteří byli inspirací pro značku, nonšalantním stylem a elegancí pánů padesátých let z Říma, Florencie, Milána či rodného města zakladatele značky Vallety. Chytré využití barev a střihu na Salvatore Gagliardiho udělalo takový dojem, že se rozhodl založit vlastní pánskou značku, která by zachytila přirozenost klasické krejčoviny a lehkost jednoduché módy. To se mu podařilo v roce 1964, kdy byla Založena značky Gagliardi.


Značka Gagliardi Vás ustrojí od hlavy až k patě! Ucelený sortiment Vám umožní nepřemýšlet nad sladěním obleční! Gagliardi to udělá za Vás. Sezónní nabídka vždy podzim/zima a jaro/léto.
Věříme, že s touto značkou budete stejně spokojeni, jako jsme s ní spokojen já osobně. Jan Fišer

Žádné komentáře:

Okomentovat