středa 23. září 2015

Vázací motýlci - klasika barevně!

Pánský motýlek je v šatníku mužů často opomíjen a nahrazen kravatou. Je to škoda, když zabrousíme do minulosti, tehdy džentlmeni nosili převážně vázací motýlky, a jak jim to slušelo. Dnešní muži se často domnívají, že motýlek je vhodný pouze k formálnímu obleku k oficiální společenské události. Pořídit si však můžete zajímavý a osvěžující model, který lze nosit i k méně formálním příležitostem. Nechte se inspirovat. Motýlek pánský je ta správná volba pro každého.

Kde se vzal pánský motýlek?

Jde o typicky pánský doplněk, jehož původ pochází až z daleké Persie. Postupně si jej oblíbili také u francouzského dvora a z motýlka se stal neodmyslitelný společenský doplněk. Na počátku byl design poněkud jiný, jednalo se v podstatě o rovnou stuhu. Dnes je však nabídka pánských motýlků velmi rozmanitá. Samozřejmostí je příjemný a kvalitní matriál a výběr z mnoha barev a potisků. Nebojte se nosit vázací motýlky, chce to jen trochu odvahy a cit pro kombinaci. Můžete zvolit jednobarevného motýlka nebo výraznější variantu například s potiskem kytiček. S motýlkem zkrátka nemůžete šlápnout vedle.

Motýlek do společnosti

Pokud se chystáte na ples nebo jinou významnou společenskou akci, pak dejte přednost motýlku před kravatou. Tento módní doplněk působí mnohem slavnostněji a elegantněji, promění každého muže v elegána a dokonalého džentlmena.

Snadné vázání


Máte obavy, že nebudete umět motýlka správně zavázat? Pak vězte, že uvázat motýlka je mnohem snazší, než uvázat kravatu a zvládne to každý muž. Chce to jen trochu zručnosti a trpělivosti. Napoprvé si na vázání vyhraďte trochu více času. Vázací motýlek je zkrátka „must have“ každého muže. Pokud ve vašem šatníku dosud chybí, je nejvyšší čas to napravit. 




Žádné komentáře:

Okomentovat