úterý 13. října 2015

Košile Vincenzo Boretti pro maximální komfort

Máte rádi pohodlné a elegantní oblečení, které splňuje nároky na ty nejpřísnější požadavky? Vincezo Boretti je značka, která začínala v Německu v roce 2004 jako malý výrobce ručně tkaných hedvábných kravat. 
V současné době se z ní stala vyhlášená značka, která má mužům opravdu mnoho co nabídnout. Kravaty v nabídce tohoto výrobce najdete stále. 
Za pozornost však stojí také velmi kvalitní pánské košile, které jsou vhodné pro jakoukoliv příležitost. Značka si zakládá na ladných střizích, dokonalých barevných kombinacích a špičkovém materiálu s dodržením těch nejpřísnějších nároků. Preciznost do nejmenšího detailu.
Lehké košile pocházejí z jedné z nejexkluzivnějších ručních dílen na světě. Výsledkem je dokonalý a rafinovaný model, který zaujme na první pohled. Materiál tvoří 100 % bavlna dvojmo skaná „2ply“. Pod tímto pojmem si lze představit vysoce kvalitní košile. Dvojmo skaná bavlna dělá materiál silnějším, ale zároveň měkčím a méně průhledným. Jde tedy o ty nejlepší vlastnosti, jaké může košile mít. Tento materiál převažuje v dílně Vincenza Borettiho.



Košile od tohoto oblíbeného výrobce mají skutečně ty nejlepší předpoklady pro maximální komfort při každodenním nošení. Mezi základní vlastnosti patří měkkost, hladký a dýchatelný materiál té nejvyšší kvality, tak zvaná ULTRA – EASY – CARE látka. Tyto košile prakticky nemusíte žehlit, neboť se téměř nemačkají. Tuto vlastnost jistě ocení každý, zejména pak vaše partnerka. Košile můžete jednoduše prát v pračce, materiál nevyžaduje žádné zvláštní zacházení.

Švy košile jsou přešité, límce mají výztuhy, které lze odstranit. Zakoupit je můžete ve dvou variantách, buď s klasickými knoflíčky či na manžetové knoflíčky. Také velikost si lze vybrat podle svých preferencí, buď klasický střih, který je volnější, nebo oblíbené zúžené slim fit košile. Vsaďte na kvalitu, eleganci a precizní zpracování. 

Nabídka košil zde:

1 komentář:

  1. Ahoj, díky za super článek! Můj přítel miluje košile, už vlastně nenosí skoro nic jiného. Má pár dražších značkových, ale nijak si na to nepotrpí takže většinu košilí má z této super stránky. Nakupujeme tam oba poměrně často, protože mají všechno oblečení ve skvělém stavu a za dobré ceny.

    OdpovědětVymazat