úterý 20. října 2015

Obleky a košile na míru...



·         obleky na míru s použitím moderní techniky a klasických krejčovských postupů
·         typicky italské střihy a materiály
·         možnost výběru detailů zpracování (podšívka, lemování, kapsy ....)
·         italské látky - Zegna, Cacioppolli, Loro Piana
·         skvěle padnoucí košile 
_________________________________________________________________________________
Obleky z LaSartoria nesou typické rysy italské, přesněji neapolské, krejčovské tradice.
Jestli jsou Italové v něčem vynikající, je to řemeslná dovednost a kreativita a styl.  Kvalitní oblek patří k italské kultuře.
Proč italsky oblek? Ital se v obleku cítí pohodlně, protože jeho oblek pohodlný prostě je.         
Vyznačuje se měkkými rameny, zvýrazněnou siluetou, lehkostí a kvalitou látky.  Konstrukce střihů, technologie výroby a podíl ruční práce způsobuje, že sako skvěle sedí.  
Muž v italském obleku vyzařuje jistou ležérnost, nenucenou eleganci a originalitu.


             
Košile na míru.
Je-li košile přizpůsobená tělu, vůbec to neznamená, že je těsná a nepohodlná.  Právě naopak – na košili není přebytek látky, která se pod sakem zmačká, nevisí přes pas z kalhot;  košile leží příjemně na těle.
Košile LaSartoria jsou ušity z kvalitních bavlněných tkanin od italských výrobců, na výběr jsou desítky látek, vzorů.  Ovšem, když přijde na italskou eleganci, vystačíte s bílou a všemi odstíny modré a rozhodně tím nikdy neuděláte chybu.

Ceny
Cena obleku závisí na zvolené látce.
V LaSartoria používáme vlákna s označením 130´S a vyšší.  Látky jsou z 100% australské nebo tasmánské vlny nebo ze směsí vlny kašmíru hedvábí a lnu. Vlněné obleky se nosí po celý rok, záleží na gramáži a zpracování příze.
Skvělý oblek na míru pořídíte v La Sartoria za 26 tisíc korun,  pokud dáváte přednost látkám Zegna nebo Loro Piana, cena začíná na 35 tisících.
Cena košile na míru je 3740 Kč, cena košile na míru s několika kroky ruční práce je 5 540 Kč.


Praxe

Zákazník přichází s určitou představou anebo se nechá inspirovat u nás.  Pro byznys oblek nebo společenský oblek nedoporučujeme módní výstřelky.  Jen klasiku, které vydrží léta.  
Nejprve zvolíme styl, vybereme střih a co jen nejdůležitější  - vhodnou látku.  Doplníme podšívkou a ladícími knoflíky.  Zapínání, počet a tvar kapes, rozparky, barva podšívky, monogram všechny tyto detaily si zákazník vybírá a podílí se tak na návrhu, aby odpovídal jeho představám a požadavkům.
Látky na saka a obleky jsou v LaSartoria k dispozici v řadě vzorníků.   Pro každou sezónu se vzorníky obměňují. Látka se objednává individuálně na každý jednotlivý oblek.  Každý oblek je jiný a originální.
Hotový oblek dorazí do Prahy po několika týdnech.  Zde se již řeší detaily, jako je přesná délka kalhot, úprava pasu apod.
Pracujeme se velikostní řadou. Zákazníkovi vezmeme tělesné míry a poté ještě oblékne vzorový oblek, který mu přiblíží, jak bude jeho nový oblek vypadat a sedět.  Míry a úpravy se dodají do výroby a tam podle údajů nastřihnou a ušijí oblek pro konkrétního zákazníka. Dodací doba obleků je 5-6 týdnů, u košil jsou to 3 týdny.


5 komentářů:

  1. Čau holčiny, po kterém oblečení nejčastěji saháte v létě? Nejsem stále rozhodlá, v čem budu chodit, až nastanou zase ty úmorné tropy. Poradíte mi některá? Nedávno jsem objevila https://www.onlinesekac.cz super internetové tržiště s oblečením, kde objevíte super kusy za výbornou cenu.

    OdpovědětVymazat
  2. Já to letos měla s nakupováním opravdu jednoduché. Nejdřív jsem se bála, že nebudu moct rodině dopřát to, co jiné roky, kvůli nižším příjmům, ale pak jsem narazil a tuto stránku, takže jsem skoro všechny Vánoční dárky sehnala se slevou, nebo jinou výhodou. Pod naším stromečkem bylo plno, tak jako každý rok.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, to jsou opravdu krásné obleky a košile, ale bohužel, není to jeho vkus, takže mám nejspíše smůlu, jedině, že bych to jeho oblečení nějak nenápadně vyházela a dala tam to nové, to mi ale nejspíše neprojde :D. Mě hodně móda zajímá a třeba tento web mě právě moc baví, tak koukněte, každý si tam určitě najde své.

    OdpovědětVymazat
  4. Manžel moc košile nenosí. Radši má pánská trička . V košili jsem ho viděla snad asi jen jednou za těch 8 let, co jsme spolu. Příští rok se máme brát, tak jsem zvědavá, jestli alespoň na naší svatbě bude mít košili :-D . I kdyby měl ale jen tričko, hlavně, že si mě vezme :-) .

    OdpovědětVymazat