středa 7. října 2015

Pánská móda podzim 2015

Trendy v pánské módě pro letošní podzim

Patříte mezi moderní muže, kteří chtějí vypadat stylově a trendy za každé situace? Pak jistě sledujete, jaké jsou aktuální módní trendy. Módní návrháři každý rok přináší zcela nové kousky, které by jistě neměly uniknout vaší pozornosti. Získejte inspiraci a připravte se na chladné podzimní a zimní dny včas!

Ležérní móda, ve které se budete cítit příjemně

Moderní pánské košile by rozhodně neměly chybět ve vašem šatníku. Navíc můžete zvolit barvy a střihy, které určitě nepůsobí nudně. Důraz je kladen na kontrasty ve vnitřním podložení, manžetách a knoflíkových dírkách. Na detailech hodně záleží. Nesmí vypadat rušivě, ale měli bychom si jich všimnout. Módní košile podtrhuje štíhlý střih (slim nebo ultra slim). Tento střih dokonale zdůrazní vaši mužnost, navíc si můžete vybrat z široké palety stylů od casual (ležérní) až po business, tedy společenské.
Nesmíme zapomenout také na kravaty. Stále platí štíhlý a úzký střih pro tento oblíbený módní doplněk. Nebojte se výraznějších kontrastů, zároveň však dbejte na to, aby se kravata hodila k dané příležitosti. Nejvíce žádané jsou hedvábné kravaty, nebojte se také zajímavých puntíků, které se vrací do módy. A co takhle zkusit zvolit místo kravaty motýlka?
Velkým trendem je úpletové oblečení, které panuje nejen v dámské, ale také v pánské módě. Zachumlejte se do hrubě pleteného svetru nebo roláku. Nedáte tak zimě šanci a navíc budete vypadat perfektně. Vysoce módní jsou barevné přechody, ve kterých se střídají světlejší a tmavší odstíny, například oblíbená námořnická modrá nebo klasická černo-bílá kombinace.
Podzim a zimu ovládnou pánské šály, které dokonale podtrhnou váš outfit. Vsaďte na luxusní šály, které se příjemně nosí a velmi dobře vypadají. Nebojte se i výrazných barev, jako je například červená.
Elegantní muž samozřejmě potřebuje vhodný oblek, kterým okouzlíte okolí. V současné době jsou v módě obleky, které vynikají štíhlou a uvolněnou linií. Vyzkoušejte krátká saka s úzkými klopami, kterým dodávají tvar a pevnost ramenní vycpávky. Vraťme se společně do 70. let minulého století. Není potřeba se orientovat na barevnost, vsaďte na jednoduché, zato promyšlené odstíny s důrazem na detaily. Letošní sezónu ovládne minimalismus. A jaký materiál převládá? Ideální je čistá ovčí vlna nebo směs vlny s elastanem. 

3 komentáře:

  1. Chtěl bych se zeptat. Je vhodný na ples motýlek nebo se ctí kravata? a ještě ohledně motýlků. Všiml jsem si, že teď letí tyto dřevěné - http://beyou.cz/dreveny-motylek . Je tedy vhodnějsí kravata/ motýlek a případně normální/dřevěný? děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, děkuji za Váš dotaz.Pokud máte klasický oblek můžete vzít oboje, záleží co Vám více vyhovuje. Pokud máte smoking berte určitě motýlka. Dřevěné motýlky jsou krásné a opravdu jsou trendy, taky jsme je prodávali;-) Je to o volbě barvy a designu a také o Vaší odvaze. Na ples doporučuji hlavně, sladit barvy s partnerkou a nevynechat kapesníček do saka!

    OdpovědětVymazat
  3. Manžel také rád nosí košile :-) . Dřív si kupoval značkové a dal za jednu košili třeba přes 2000 Kč, což mi teda přijde hodně. Jednou jsem mu koupila košili ze second handu a jak ji rád nosí. Dokonce to je jeho nejoblíbenější košile, takže jinde, než tam, už je nekupuju :-) .

    OdpovědětVymazat